İSTANBUL / MALTEPE - Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz beklemeli durumda bulunan öğrencilerimizin ve son sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen tek ders sınavları aşağıda belirtilmiştir.

May

Okulumuzda düzenlenecek olan sene sonu sorumluluk sınav takvimi yayınlanmıştır. Öğrencilerimizin takvimde belirtilen gün ve saatte okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.
Not:Beklemeli ve sürekli devamsız öğrencilerimizden dilekçe veren öğrencilerimiz için sınav takvimi düzenlenmiştir. Dilekçe vermeyenler sınavlara katılamazlar.

May

Sorumluluk Sınavına girmek isteyen beklemeli ve sürekli devamsızlığı bulunan öğrencilerin okul müdürlüğüne dilekçe ile başvurmak için son tarih 27.05.2024 tarihidir.

May

2. Dönem 2. Ortak Yazılı sınav takvimimiz ilan edilmiştir.

Şbt

Değerli Veliler,

Bağımlılıkla Mücadele kapsamında düzenleyeceğimiz "İyi Bir Rol Model Olmak" konulu uzaktan eğitim seminerine davetlisiniz!

Bu seminerde, çocuklarımıza iyi birer örnek olmanın önemi ve sağlıklı alışkanlıkların nasıl kazandırılabileceği üzerine bilgi paylaşımı yapılacaktır.

Etkinlik linki siz velilerimize sınıf whatsapp grupları aracılığı ile iletilecektir.

Şbt

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Döneminde uygulanacak sınıf ders programları aşağıda ilan edilmiştir. Başarılı bir eğitim öğretim dönemi dileriz.