Ara

Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerimizle Hyundai Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettik! Hyundai teknisyenlerinden eğitim almanın heyecanını yaşadık ve sektördeki son teknolojiye tanıklık ettik. Öğrencilerimiz için harika bir öğrenme deneyimi oldu! Teşekkürler Hyundai.

Ara

Sevgili öğrencilerimiz,
Katılmak istediğiniz branş için beden eğitimi öğretmenlerimizle iletişime geçip başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ağu

Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavı Sınav Takvimi ve Sınava Katılacak Öğrencilerimizin Listesi Paylaşıldı.

Sınavlar Kovit-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşecektir.

Sınav saatinden 30 dk önce okulda hazır bulununuz.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Tem

Aşağıda okulumuza ait  "Telafide Ben De Varım"  uygulama takvimi ve katılacak öğrenci velilerimizin dolduracağı "veli izin belgesi" yer almaktadır. İlgili linkten ulaşabilirsiniz.

Afet ve acil durum hayatımızın unutulmaması gereken yegane gerçeğidir.

May

Turkcell'in "Geleceği Yazanlar" projesiyle başlattığı yazılım seferberliği için meslek liselerimiz de devreye girdi.

Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye'nin en büyük yazılım topluluğunda yerimizi aldık.

Okulumuzda Turkcell tarafından kurulan laboratuvarda geleceğin yazılımcılarını yetiştirmek için yenilikçi bir eğitim ortamı tasarlanmıştır.

Dijital devrimin eşiğindeki dünyada söz sahibi olabilmek, Geleceği Yazanlar arasına girebilmek için atılan bu büyük adıma katkı sunan İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz'a, İlçe Kaymakamımız Sayın Meftun Dallı'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Aydoğdu'ya ve Turkcell Genel Müdürü Sayın Murat Erkan'a teşekkürlerimizi sunarız.