Mrt

Okulumuz Hayvanları Koruma Kulübü olarak, dün mahallemizdeki patili dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için bir etkinlik düzenledik! Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte, geri dönüşüme katkıda bulunarak pet şişelerden harika mama ve su kapları yapıp mahallemizin çeşitli noktalarına yerleştirdik.

Etkinliğimiz sırasında, hayvanların beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılayarak onların daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadık.

Görsellerimize bir göz atın ve bizimle bu güzel anları paylaşın!

Siz de mahallenizdeki patili dostlarınız için bir şeyler yapmaya ne dersiniz? Birlikte daha güzel bir dünya yaratabiliriz! ️

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz 18 Mart töreninde, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek, Çanakkale Zaferi'ni ve bu zaferde hayatlarını kaybeden kahramanları bir kez daha minnetle andık.

Milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna verdiği destansı mücadeleyi hatırlamak, bizlere geleceğe dair güç ve ilham veriyor. Bugün, o kahraman ruhu ve azmi her zamankinden daha fazla hissettik.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu kutsal topraklarda gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ruhunu gelecek nesillere aktarmak adına bir araya geldik. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Bu büyük günü bizimle paylaşan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. Birlikte nice zaferlere!

Mrt

Matematik zümremiz, Dünya Pi Günü'nü coşkuyla kutladı! Öğrencilerimiz, pi sayısına dikkat çekmek için harika çalışmalar yaptı. Kitap ayraçlarından mini pankartlara kadar her detayda emekleri görünüyor. Matematiğin büyüleyici dünyasına dair bu heyecan verici etkinliği sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

Mrt

Bilişim Teknolojileri öğrencilerimiz, 8-14 Mart tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerde harika afişler hazırladılar!

Mrt

İstanbul İli Gençler B Seviyesi Atletizm Yarışmalarında okulumuzdan büyük başarılar geldi! Berat Gülserin yüksek atlamada 3., Mümin Kılıç 110 metre engelli koşuda 2. ve Furkan Gülseren uzun atlamada 1. oldu! Takımımızın bu muhteşem performansını gururla paylaşıyoruz!

Mrt

Bugün, İstanbul İtfaiyesi ekibini okulumuzda ağırladık ve yangın tatbikatı gerçekleştirdik! Öğrencilerimizle birlikte, yangın anında nasıl hareket etmemiz gerektiğini öğrenerek, güvenliği bir kez daha ön planda tuttuk.

İtfaiye ekibimiz, öğrencilerimize yangınla mücadele tekniklerini ve acil durum planlamasını detaylı bir şekilde anlattı. Yangın söndürme ekipmanları hakkında bilgi vererek, yangın anında nasıl hareket etmemiz gerektiğini uygulamalı olarak gösterdiler.

İtfaiye ziyareti ve yangın tatbikatından unutulmaz anları sizlerle paylaşıyor, bu değerli etkinlik için İstanbul İtfaiyesine teşekkür ediyoruz.

Güvenliğin her zaman öncelikli olduğunu unutmadan, toplum olarak birlikte hareket etmeye devam ediyoruz.

Mrt

Geleceğimizi inşa ederken güvenli ve bilinçli adımlar atmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle, deprem riskine karşı hazırlıklı olmak ve toplumumuzu bilinçlendirmek adına harekete geçtik!

Öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatında, acil durumlarda nasıl hareket etmemiz gerektiğini öğrendik ve pratik yaptık. Güvenli alanlara ulaşma ve tahliye prosedürlerini deneyimledik.

️ İnşaat Teknolojileri alanımız, deprem risklerine karşı alınabilecek önlemleri ve güvenli yapı tekniklerini detaylı bir şekilde ele aldı. Depremin etkilerini azaltacak yapısal tasarım ve uygulamaları öğrencilerimize aktardık.

Tatbikat ve etkinliklerimizden unutulmaz anları sizlerle paylaşmak istiyoruz!

Toplum olarak birlikte hareket ederek, deprem riskine karşı daha güvenli bir gelecek inşa edeceğimize inanıyoruz. Siz de desteğinizle bu önemli konuda fark yaratabilirsiniz!

Mrt

Büyük bir zafer daha! Okulumuzun voleybol takımı, Fuat Sezgin Fen Lisesi'ni 3-0 yenerek yarı finale yükseldi! Takımımıza tebriklerimizi iletiyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Şbt

Monroe Amortisör Firması, okulumuzdaki motorlu araçlar teknolojisi alanı öğrencilerine muhteşem bir eğitim sunarak geleceğin otomotiv uzmanlarını şekillendirdi.

Katılımcılarımız, sektördeki en son gelişmeler hakkında derinlemesine bilgi edinirken pratik becerilerini de geliştirdiler. Eğitim sonrasında öğrencilerimize sertifikalarını ve özel hediyelerini takdim ettik.

Monroe Amortisör Firması'na ve değerli ekibine destekleri için sonsuz teşekkürler!

Şbt

Bilim ve Teknoloji Kulübü olarak öğrencilerimize keyifli bir etkinlik düzenledik! Beyin fırtınası yöntemiyle bilim adamlarını ve buluşlarını eşleştirme oyunuyla öğrencilerimizin dikkatini ve ilgisini çektik. Heyecanla ve cesaretle katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz!

Şbt

Volkswagen sınıfı öğrencilerimiz, Okul Sanayi İşbirliği Protokolü kapsamında Erel Otomotiv'i ziyaret ettiler! Yeni Volkswagen araçlarını yakından tanıyan öğrencilerimiz, gelecekteki iş ortamlarını keşfettiler.

Şbt

Öğrenci ve Velilerimiz için Afet Farkındalık Eğitimi!

Şbt

Bu hafta okulumuzda gerçekleştirdiğimiz felsefe etkinliği, öğrencilerimizin düşünsel keşif yolculuğuna çıkmasını sağladı! Thales, Farabi ve Descartes'i canlandıran öğrencilerimiz, felsefi düşünceleriyle sınıfımızı aydınlattılar. Her bir filozofun derinliklerine inerek, bilgeliğin ve sorgulamanın önemini keşfettik.